Hívjon most 30/600-1900

Rólunk

Történetünk

Hocz István 1982-től foglalkozik takarítási munkálatokkal, kezdetben másodállásban, 1989-től kisiparos, majd 1992-től vállalkozó.
 
Medvegy Mihály 1989-től kisiparos, majd 1992-től vállalkozó.

1989. májusától társként, egyéni vállalkozói formában a társaság mindkét tulajdonosa ugyanazt a tevékenységet végezte, a munkákat közösen vállalták, a szerződéseket, mint Hocz és Medvegy vállalkozók kötötték.

A két magánvállalkozás összes tevékenységét, valamint teljes vevőkörét átvette az 1996. évben alakított Hocz és Medvegy Kft. úgy, hogy az egyéni vállalkozóként megkötött szerződésekből eredő jogokat és kötelezettségeket az új társaság, mint jogutód átvállalta. A referenciaként felsorolt üzletfeleink is pozitívan fogadták a Kft. megalakulását és minden meglévő szerződésünket módosítottuk a Kft. nevére.

Kezdetben a telephelyek a két ügyvezető lakásán voltak megoldva. A növekedésnek köszönhetően 1994-től telephelyeket béreltek, majd 1997-ben megvásárolták Békéscsaba belvárosában a volt Kiss János laktanyát, melyben a Kft. kialakította a cég működéséhez elengedhetetlen helységeket

A vállalkozás fő profilja a kezdetek óta takarítás volt, a költöztetés akkor került a képbe, amikor az egyik munka során bútorokat is felkellet vinni az emeletre.  Innentől a költöztetés is a fő profiljukká vált. Később rájöttek, hogy sok ügyfél küzd azzal, hogy miután eladták a lakásukat, ki kell költözniük, de még nem tudnak beköltözni az újba, így a cég lehetőséget kínál arra, hogy addig náluk lehet tárolni napokig, akár hónapokig a kipakolt dolgokat.

A napjainkban a cég takarítás és költöztetés mellett bérbeadással is foglalkozik, a telephelyen tárolunk.

Created by WESO